Home

Не можеме да кажеме добри новости како резултат на лоша практика.
- Edward R. Murrow
НАСЛОВНА ЗА НАС МЕНАЏМЕНТ КОНСАЛТИНГ T&П АКАДЕМИЈА УПРАВУВАЊЕ СО ЕНЕРГИЈА ИТ УПРАВУВАЊЕ ПРОЕКТИ НОВОСТИ

» Преглед на Т&П

» T&П LinkedIn

» Клучни консултанти

» IQISMS

» ЕУ финансирани проекти

» E-библиотека

» Фотогалерија


      НОВОСТИ

 

18.04.2017Интервју на г-ѓица Трајковски за Intelligent Sourcing Magazine
03.04.2017Т&П како учесник на конференцијата Округла маса на тема “ИКТ како главна движечка сила на економијата и општеството” во Белград, Србија
17.03.2017Обука за Интерна проверка за ревизија на Интегриран менаџмент систем базиран на ИСО стандарди во Кинг ИЦТ
27.02.2017Трајковски и Партнери Консалтинг како поддршка на работилница на МАСИТ
21.02.2017Странска консултантска поддршка за континуиран развој на Т&П консултантите
21.02.2017Г-ѓица Трајковски презентер на средбата на Project Management Society & Business Analysts Lounge заедниците во Скопје
17.02.2017Г-ѓица Трајковски се стекна со ПЕЦБ Сертификат за ИСО 37001 Водечки Имплементатор
14.02.2017Т&П ќе одржи тренинг за Сертифицирани Водечки Проектни Менаџери според ИСО 21500 во рамки на ПЕЦБ програмата
13.02.2017Г-ѓица Трајковски учествуваше на BASIS SoftExpo 2017 Конференцијата во Дака, Бангладеш
03.02.2017Остварена соработка на Т&П Е-Академијата со Мисијата на ОБСЕ за Скопје
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ...

 

 
Copyright © Трајковски & Партнери Менаџмент Консалтинг | Политика за приватност