Home

Комуникацијата не е само суштина на човечкото битие, туку и витална особина на животот.
- John A. Piece
НАСЛОВНА ЗА НАС МЕНАЏМЕНТ КОНСАЛТИНГ T&П АКАДЕМИЈА УПРАВУВАЊЕ СО ЕНЕРГИЈА ИТ УПРАВУВАЊЕ ПРОЕКТИ НОВОСТИ

» Преглед на Т&П

» T&П LinkedIn

» Клучни консултанти

» IQISMS

» ЕУ финансирани проекти

» E-библиотека

» Фотогалерија


     За нас
     КОНТАКТ

Доколку сакате да поставите прашање, пополнете го следниов образец:
Име*

 
Организација*

 
Телефон
Е-Пошта*

 
Објаснување
Ве молиме внесете го текстот од сликата

Обратете ни се. Штом можеме ќе ви одговориме.

Телефон: + 389 2 3123-601
Факс: + 389 2 3123-600

Е-Пошта:


Адреса

Свети Климент Охридски 24/2/1
1000 Скопје, Македонија

 

 

 

 Copyright © Трајковски & Партнери Менаџмент Консалтинг | Политика за приватност