Home

Камерата може да ги фотографира мислите.
- Dirk Bogarde
НАСЛОВНА ЗА НАС МЕНАЏМЕНТ КОНСАЛТИНГ T&П АКАДЕМИЈА УПРАВУВАЊЕ СО ЕНЕРГИЈА ИТ УПРАВУВАЊЕ ПРОЕКТИ НОВОСТИ

» Преглед на Т&П

» T&П LinkedIn

» Клучни консултанти

» IQISMS

» ЕУ финансирани проекти

» E-библиотека

» Фотогалерија


     ФОТО ГАЛЕРИЈА


Практика на Трајковски и Партнери е да користиме различни видови на визуелни техники за време на нашите проекти, почнувајќи од основната техничка опрема за успешна и лесно разбирлива презентација па сè до разни алатки за подобра ефективност.

Фотографии од некои наши интерни и проектни активности можете да погледнете на нашата пикаса фото галерија.Copyright © Трајковски & Партнери Менаџмент Консалтинг | Политика за приватност