Home

Забелешките на клиентите се книги од коишто учиме.
- Непознат автор
НАСЛОВНА ЗА НАС МЕНАЏМЕНТ КОНСАЛТИНГ T&П АКАДЕМИЈА УПРАВУВАЊЕ СО ЕНЕРГИЈА ИТ УПРАВУВАЊЕ ПРОЕКТИ НОВОСТИ

» Преглед на Т&П

» T&П LinkedIn

» Клучни консултанти

» IQISMS

» ЕУ финансирани проекти

» E-библиотека

» Фотогалерија


     МИСЛЕЊЕ ОД КЛИЕНТИ

Т&П Консалтинг настојува да обезбеди задоволителна, брза и љубезна услуга во секое време. Меѓутоа, ние сме свесни дека и покрај соодветните стандарди и процедури може да постојат прилики кога нема задоволително да одговориме на соодветните предизвици. Затоа, ние имаме формална процедура за забелешки, со цел да бидеме сигурни дека истите се третираат на брз, учтив и професионален начин како и дека придонесуваат за понатамошно подобрување на нашите услуги.

Доколку имате некои забелешка и/или приговор за услугите кои Т&П Консалтинг ви ги испорачал, како и препораки за подобрување на нашите услуги, ве молиме пополнете го овој образец.

Име
Организација

Вашето мислење*

 
Ве молиме внесете го текстот од сликатаCopyright © Трајковски & Партнери Менаџмент Консалтинг | Политика за приватност