Home

Комуникацијата не е само суштина на човечкото битие, туку и витална особина на животот.
- John A. Piece
НАСЛОВНА ЗА НАС МЕНАЏМЕНТ КОНСАЛТИНГ T&П АКАДЕМИЈА УПРАВУВАЊЕ СО ЕНЕРГИЈА ИТ УПРАВУВАЊЕ ПРОЕКТИ НОВОСТИ

» Преглед на Т&П

» T&П LinkedIn

» Клучни консултанти

» IQISMS

» ЕУ финансирани проекти

» E-библиотека

» Фотогалерија


     За нас
     КОНТАКТДоколку сакате, слободно контактирајте нè. Ќе Ви одговориме најбрзо што можеме.

Телефон: + 389 2 3123-601
Фах: + 389 2 3123-600

Електронска пошта

Генерални информации: info@TPConsulting.com.mk

Управител: Jasmina.Trajkovski@TPConsulting.com.mk


Адреса

Свети Климент Охридски бр. 24/2/1
1000 Скопје, Македонија

 

 

 Copyright © Трајковски & Партнери Менаџмент Консалтинг | Политика за приватност