Home

 Ако треба да се оддалечите од секојдневните оперативни работи и да направи план
за долгорочните насоки на вашата стратегија,консултантите може
да ви дадат перспектива која не можете да ја добиете самите.
Jesse James Garrett
НАСЛОВНА ЗА НАС МЕНАЏМЕНТ КОНСАЛТИНГ T&П АКАДЕМИЈА УПРАВУВАЊЕ СО ЕНЕРГИЈА ИТ УПРАВУВАЊЕ ПРОЕКТИ НОВОСТИ

» Преглед на Т&П

» T&П LinkedIn

» Клучни консултанти

» IQISMS

» ЕУ финансирани проекти

» E-библиотека

» Фотогалерија


     За нас
     ИСТОРИЈА НА КОМПАНИЈАТА

 

Ние сме мала висококвалитетна консалтинг фирма специјализирана за помагање на големи и мали компании и организации од јавниот сектор со цел промена на начинот на кој тие го водат својот бизнис преку трансфер на најдобрите светски практики и модерни,  state - of - the – art менаџмент консултантски услуги.

Трајковски & Партнери е основана во Скопје, Република Македонија во 1991 година од страна на г-н Љубомир Трајковски.

Господинот Трајковски поминал 23 години во IBM Intertrade Yugoslavia и бил одговорен за маркетинг, имплементирање и водење на големи IBM системски проекти на Балканот, Источна и Централна Европа. Последните десет години од неговата IBM Intertrade кариера тој беше водечки консултант во одделот за развој на бизнисот со корисници. Неговата дополнителна (внатрешна) одговорност беше пренос и имплементација на внатрешните IBM менаџмент методи во IBM Intertrade Yugoslavia. За неговите работни достигнувања во IBM господин Трајковски има добиено неколку IBM Награди за совршенство од страна на  Претседателот  на IBM.

Надоврзувајќи се на долгогодишното искуство работејќи на IBM проекти во поранешна Југославија, Централна и Источна Европа и на интернационалниот пазар, г-н Трајковски ја основаше компанијата ТРАЈКОВСКИ & ПАРТНЕРИ КОНСАЛТИНГ во 1991 година. ТРАЈКОВСКИ & ПАРТНЕРИ КОНСАЛТИНГ заедно со група од посебни соработници се насочи кон развој и имплементација на уникатни менаџмент консалтинг услуги потребни во проекти за справување со бизнис подобрување во повеќе владини институции, приватни корпорации и мали и средни претпријатија во земјата и во југоисточна Европа.

 

 

 Copyright © Трајковски & Партнери Менаџмент Консалтинг | Политика за приватност