Home

Можеме да веруваме дека знаеме каде оди светот. Но  освен ако не сме во постојан
контакт со нашите купувачи, нашиот модел на свет може да пребегне од реалноста.
Нема замена за иновацијата, но ни иновацијата не може да го замени тој контакт”. - Steve Ballmer
НАСЛОВНА ЗА НАС МЕНАЏМЕНТ КОНСАЛТИНГ T&П АКАДЕМИЈА УПРАВУВАЊЕ СО ЕНЕРГИЈА ИТ УПРАВУВАЊЕ ПРОЕКТИ НОВОСТИ

» Преглед на Т&П

» T&П LinkedIn

» Клучни консултанти

» IQISMS

» ЕУ финансирани проекти

» E-библиотека

» Фотогалерија


     За нас
     Клиенти


Имавме чест да работиме со овие компании и институции и заедно да научиме повеќе...

ПРИВАТЕН СЕКТОР

КаСис

ЕуроНетКом

Cacttus

Жито Вардар

Македонски телеком

Hi - Tech Coorp.
ПСМ Фондација Тетекс кредитна банка
Kantor ИНет
Atos Origin British American tobacco

МБС

Алфа Дигитал
Хпро Орион телеком
Opportunity bank Tunilab
Некстсенс иВоте
АБСофт иДекс
Авицена Кроација осигурување
Орифлеим Окта
е-Порт Фонд на холокаустот на Евреите од Македонија
Хипо Алпе Адриа    


ЈАВЕН СЕКТОР

Парламент на Р.М

Министерство за финансии

Влада на Р.М

МАРНет

Министерство за образование и наука

Агенција за државни службеници

Министерство за економија

Министерство за наука на Хрватска

Министерство за труд и социјална политика

Министерство за надворешни работи

Министерство за здравство

Агенција за катастар на недвижности на Р. Македонија

Фонд за пензиско и инвалидско осигурување

Министерство за правда Косово

Дирекција за спречување перење на пари

ЦРМ
МИОА ФЗОМ
ARBK Центар за развој на Пелагониски плански регион
Центар за развој на Североисточен плански регион Центар за развој на Вардарски плански регион
Центар за развој на Скопски плански регион Општина Гази Баба
Општина Велес МАПАС
НАЛАС  


МЕЃУНАРОДНИ ОРГАНИЗАЦИИ

GTZ

•  PSP
•  TT
•  CME

European Commission

FP4, FP5, FP6 projects

USAID

•  MCA
•  IMPACT E-Gov project

British Standard Institute - BSI

UNDP

HRDF

EAR

British Embassy Skopje

UNIDO

   

 Copyright © Трајковски & Партнери Менаџмент Консалтинг | Политика за приватност