Home

Треба да бидеш опкружен со луѓе кои поседуваат квалитет,
кои се интелигентни и имаат визија
- Vince McMahon
НАСЛОВНА ЗА НАС МЕНАЏМЕНТ КОНСАЛТИНГ T&П АКАДЕМИЈА УПРАВУВАЊЕ СО ЕНЕРГИЈА ИТ УПРАВУВАЊЕ ПРОЕКТИ НОВОСТИ

» Преглед на Т&П

» T&П LinkedIn

» Клучни консултанти

» IQISMS

» ЕУ финансирани проекти

» E-библиотека

» Фотогалерија


     За нас
     СОРАБОТНИЦИ


Со цел да ги пресретнеме потребите и барањата на нашите Клиенти, ние ангажираме експерти со докажано искуство и компетенции на полето во кое работат. Нашата долгогодишна врска со овие експерти гарантира добра и коректна соработка, сите заедно како еден тим.

Мирјана Апостолова, CMC - Сениор консултант, над 25 години искуство со ИТ и управување со квалитет

Соња Андонова Д-р, CMC - Сениор консултант, искуство со ИТ и трансфер на технологии

Мирјана Тодоровска, МА - Консултант - Право на интелектуална сопственост, деловно и меѓународно право

Ирена Ѓоргиевска - Консултант–Проектнаадминистрација

Стеван Томовски, CMC - Консултант - Политика за вработување,Експертзаистражување

Бојана  Србљак - Консултант - Soft skills

Данило Данаилов - Консултант - ИСО 14000, ИСО 9000

Искра Данаилова, CMC - Консултант - ISO 14000, ISO 9000

Десанка Арсовска - Консултант - Експерт за даноци и други јавни давачки

Елица Перчинкова - Консултант - Телекомуникациска стратегија и експерт за политики, експерт за управување со човечки ресурси

Михајло Коневски, CMC - Консултант - Заштита и безбедност на храна

 Copyright © Трајковски & Партнери Менаџмент Консалтинг | Политика за приватност